Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 30 g red wine, to taste
- 30 g salted butter
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g plain flour
- 500 g water
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp tamari
- 1 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 tsp umami paste (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 167.8 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 88 mg
Alternatieve recepten
Rosemary and eschalot gravy
30p
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Diane sauce
20p
Caramelised onion jam gravy
2h 5 min
Bolognaise sauce for two
20p
Shepherd's pie
55min
Poached eggs
25p
Mashed potatoes
40p
Lasagne bolognese
2h 30 min
Mint sauce
5min
Mushroom sauce
20p
Corned beef with mustard sauce
1h 30min