Traditional gravy

Traditional gravy

3.3 108 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
12 portions

Ingrediënten

  • red wine to taste
    20 - 30 g
  • salted butter
    30 g
  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • plain flour
    30 g
  • water
    500 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • tamari
    1 tsp
  • Worcestershire sauce (see Tips)
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • umami paste (optional - see Tips)
    2 tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 40 kcal / 167.8 kJ
Eiwitten 0.7 g
Vetten 2.6 g
Koolhydraten 2.9 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 1.5 g
Natrium 88 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...