
Apparaten en Accessoires
Traditional gravy
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
12 portions
Ingrediënten
-
red wine to taste20 - 30 g
-
salted butter30 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
plain flour30 g
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
tamari1 tsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
umami paste (optional - see Tips)2 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
40 kcal /
167.8 kJ
Eiwitten
0.7 g
Vetten
2.6 g
Koolhydraten
2.9 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
1.5 g
Natrium
88 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland