Compatibele versies
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 400 g lukewarm water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g baker's flour
- 2 tsp sea salt
Topping
- ½ red onion, cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
- 12 mixed cherry tomatoes, cut in half
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752.5 kJ / 417.3 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1120.2 mg
Alternatieve recepten
Freeform basic bread
1h 35min
Greek pita breads
1h 15min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 Std. 55 Min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Edna's lemon curd teacake
40min
Pizza sauce
30min