Compatibele versies
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 400 g lukewarm water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 500 g baker's flour
- 2 tsp sea salt
Topping
- ½ red onion, cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
- 12 mixed cherry tomatoes, cut in half
- 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752.5 kJ / 417.3 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1120.2 mg
Alternatieve recepten
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Pizza sauce
30 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Italian sandwich Rolls
2h 45 min
Neapolitan pizza
1 godz. 30 min
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Greek pita breads
1h 15min