Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g milk, plus an extra 1 tsp
- 560 g baker's flour
- 30 g milk powder
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 eggs
- 1 tsp sea salt
- 100 g salted butter, plus extra to grease
- 50 g sugar
- 1 egg yolk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261.7 kJ / 300.4 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 298.1 mg
Alternatieve recepten
Mantou buns
1sa 30 dk
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min
Choux pastry
2h
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Taro bread
4 godz. 20 min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min