Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g milk, plus an extra 1 tsp
- 560 g baker's flour
- 30 g milk powder
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 eggs
- 1 tsp sea salt
- 100 g salted butter, plus extra to grease
- 50 g sugar
- 1 egg yolk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261.7 kJ / 300.4 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 298.1 mg
Alternatieve recepten
Buttermilk bread
2h
Tangzhong Milk Bread
2h 35 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45 min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Chocolate hot cross buns
2 godz. 40 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Brioche burger buns
2h 10min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min