![Cotton soft Japanese cheesecake Cotton soft Japanese cheesecake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03573359-1847-47c0-9b0d-f176a160bd36/Derivates/5ed31fba-a7e6-420a-923a-2c128f18e2b3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, to grease
- 250 g cream cheese, room temperature, cut into pieces
- 80 g vegetable oil
- 150 g caster sugar
- 120 g milk
- 6 eggs, separated, room temperature
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g cornflour
- boiling water, to bake
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1581.3 kJ / 376.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 175.7 mg
Alternatieve recepten
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min
Rosewater madeleines
30 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Japanese Cheese Tarts
1sa 55 dk
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min