Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, to grease
- 250 g cream cheese, room temperature, cut into pieces
- 80 g vegetable oil
- 150 g caster sugar
- 120 g milk
- 6 eggs, separated, room temperature
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g cornflour
- boiling water, to bake
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1581.3 kJ / 376.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 175.7 mg
Alternatieve recepten
Rosewater madeleines
30 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
French Raw Chocolate
20 Min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Jaffa madeleines
30 Min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Portuguese-style custard tarts
40 dk
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min