![Dani Valent's Basque cheesecake Dani Valent's Basque cheesecake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9394f175-9db2-4b65-8d3a-644ebc6d0d69/Derivates/916dd34c-0b4e-4499-9ff7-76797a2b8321.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 eggs
- 1000 g cream cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 350 g white sugar
- 500 g pouring (whipping) cream
- 30 g plain flour
- fresh cherries or berries, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1294 kJ / 308.1 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 58.7 mg
Alternatieve recepten
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Orange Chiffon Cake
1 Std. 15 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
French Raw Chocolate
20p
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Portuguese-style custard tarts
40p