![Chinese-style stir-fried vegetables Chinese-style stir-fried vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FBC165AA-456F-4BAA-A8DC-4F3FE5A75D5F/Derivates/e83444ab-566d-43a8-986d-3e9f146427fa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 cm piece fresh ginger, peeled, to taste
- 30 g peanut oil
- 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed
- 1 pinch salt, to taste
- 1 - 2 tsp oyster sauce or soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 466.1 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 172.8 mg
Alternatieve recepten
Quick fix noodles
15min
Boiled pasta
20 min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Ginger chicken wings
40 min
Char Kway Teow
15min
Pad kra pow
45 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Browned beef strips
15min
Stir-fry beef bowl
35 min