Apparaten en Accessoires
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Voorbereiding 15min
Totaal 20min
1 Total recipe
Ingrediënten
Ginger dipping sauce
-
fresh ginger peeled and cut into pieces120 g
-
eschalots30 g
-
oil100 g
-
salt½ tsp
Chilli dipping sauce
-
fresh long red chillies trimmed100 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic cloves30 g
-
white vinegar100 g
-
salt to taste1 tsp
-
white sugar to taste2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Natrium
3376.2 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
2228.9 kJ /
530.6 kcal
Vetten
50.9 g
Vezels
10.1 g
Verzadigd vet
10.7 g
Koolhydraten
12.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Essentials
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Tom Yam Mee Hoon
30min
Crispy Ikan Bilis
40min
Masala Squid
25min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Nyonya Steamed Fish
45min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1u. 25min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Nasi Lemak
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Chicken Porridge
35min