Apparaten en Accessoires
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
dashi powder (see Variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (optioneel)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
medium raw prawns6
-
frozen green peas (approx. 25 g)30
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
576 kJ /
138 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Chicken porridge with century egg
30 Min
Mapo tofu
15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.