Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eggs
- 800 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp dashi powder (see Variation)
- 2 tsp soy sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pork mince (optioneel)
- 30 g fresh shiitake mushrooms, sliced, or any small mushrooms, sliced
- 6 medium raw prawns
- 30 frozen green peas (approx. 25 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 576 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Teochew Seafood Porridge
45 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Mantou buns
1 Std. 30 Min