Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
ABC Soup
- 1000 g boiling water
- 250 - 350 g pork ribs
- 1000 g cold water
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (5 cm)
- 100 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 100 g brown onion, cut into eighths
- 1 sweet corn cob, cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g small dried anchovies (optional - see Tips)
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp salt, to taste
Steamed fish and garnishes
- 500 g whole fish, gutted and cleaned (see Tips)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices, plus an extra 1-2 cm piece peeled and cut into julienne, for garnishing
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 tbsp soy sauce
- ½ - 1 tsp sesame oil
- red chilli oil, to taste (optional), for serving
- 3 - 4 tbsp fermented black beans (optional - see Tips), for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 713.2 kJ / 169.6 kcal
- Eiwitten
- 47.9 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1702 mg
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chicken porridge with century egg
30min
Mantou buns
1h 30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Rice Wine Chicken
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min