Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g kampung chicken, preferably drumsticks, with skin and bone
- 1 tsp salt
- 1500 g water
- 10 g cordyceps flowers
- 30 g dried Chinese yam
- 40 g wolfberries (goji)
- 6 dried scallops, soaked to soften
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 700 mg
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Tomato-egg soup
20min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sesame Crème
10min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min