Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g kampung chicken, preferably drumsticks, with skin and bone
- 1 tsp salt
- 1500 g water
- 10 g cordyceps flowers
- 30 g dried Chinese yam
- 40 g wolfberries (goji)
- 6 dried scallops, soaked to soften
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 700 mg
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Sesame Crème
10min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Mustard Green Rice
35min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45min