Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g cooking oil
- 10 g fresh ginger, cut in slices
- 2 sprigs spring onion, cut in 3 cm pieces
- 400 g fresh prawns, whiskers removed
- 1 tsp salt
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 801 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Stir Fried Whole Fish
20 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Stir Fried French Beans
15 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30 min