Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g fresh yellowtail fish (2 small sized fishes, approx. 18-20 cm length), gutted and descaled, cleaned and patted dry with kitchen towel
- 2 tsp salt
-
100
g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
of 100 g mirin - 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 15 g sugar
- 25 g dark sesame oil, roasted
- 15 g fresh ginger slices
- 2 sprigs spring onions, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2466 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2877 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min