Apparaten en Accessoires
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
20 portions
Ingrediënten
-
blue clitoria flowers (bunga telang) fresh or dried, lightly rinsed20
-
hot water50 g
-
glutinous rice soaked for 2 hours and drained300 g
-
coconut milk200 g
-
salt½ tsp
-
pandan leaves cut in 5 cm length3
-
water1200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
338 kJ /
81 kcal
Vetten
3 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Peranakan Snack Delight
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1u. 25min
Pandan chiffon cake
5u. 15min
Lemonade
5min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Chicken porridge with century egg
30min
Nasi Lemak
45min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4u. 20min
Pineapple Tarts
1u. 30min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Sambal Petai Prawns
20min
Homemade Pandan Kaya
55min