![Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice) Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85F3F49F-E057-419B-8016-55E6ED477707/Derivates/7D41F856-316B-4909-91AE-6370B45F0135.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g hot water
- 20 blue clitoria flowers (bunga telang), fresh or dried, lightly rinsed
- 1200 g water
- ½ tsp salt
- 200 g coconut milk
- 300 g glutinous rice, soaked for 2 hours and drained
- 3 pandan leaves, cut in 5 cm length
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 338 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4hod. 45min
Wholemeal Mantou
1h
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Homemade Soy Milk
35min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Homemade Pandan Kaya
55min