Apparaten en Accessoires
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
20 portions
Ingrediënten
-
blue clitoria flowers (bunga telang) fresh or dried, lightly rinsed20
-
hot water50 g
-
glutinous rice soaked for 2 hours and drained300 g
-
coconut milk200 g
-
salt½ tsp
-
pandan leaves cut in 5 cm length3
-
water1200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
338 kJ /
81 kcal
Vetten
3 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Peranakan Snack Delight
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Four Course Meal (Chicken Rice)
1u. 25min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Nyonya Spice Paste
15min
Homemade Pandan Kaya
55min
Dried Shrimp Sambal
55min
Wholemeal Mantou
1u.
Nasi Lemak
45min
Sambal Petai Prawns
20min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Chicken porridge with century egg
30min