Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g chicken feets, halved at joints, claws removed
- hot water, to blanch
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 80 g abalone (6-8 pieces), rinsed, scored
- 1 slice fresh ginger
- 1 piece star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon stick
- 20 g cooking oil
- 1 garlic clove
- 25 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 100 g water
- 40 g lump sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2043.3 kJ / 488.3 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Lemon Chicken
25min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Shallot Oil
25min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min