Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sesame oil
- 100 g fresh ginger, shredded
- 1200 g kampung chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g dried black fungi, soaked to soften, shredded
- 500 g glutinous rice wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp lump sugar (optioneel)
- 20 g wolfberries (goji)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Taiwanese three cup chicken
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min