Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g water
- 600 g pork belly, with skin, cut in pieces (5 cm x 2 cm)
- 4 - 5 eggs, with shell, cleaned
- 60 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 8 - 10 garlic cloves, smoked, with skin
- 1 cinnamon stick
- 2 star anise
- 2 cloves
- 10 white peppercorns, crushed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 817 mg
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised pork belly
55 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min