Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g water
- 600 g pork belly, with skin, cut in pieces (5 cm x 2 cm)
- 4 - 5 eggs, with shell, cleaned
- 60 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 8 - 10 garlic cloves, smoked, with skin
- 1 cinnamon stick
- 2 star anise
- 2 cloves
- 10 white peppercorns, crushed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 817 mg
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 分钟
Braised pork belly
55min
Taiwanese three cup chicken
20min
Steamed Pork Patty With Rice
25 分钟
Pork Ball Soup With Cabbage
25 分钟
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 分钟
Yam Rice
45 Min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min