![Stewed Pork Belly With Rose Wine Stewed Pork Belly With Rose Wine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/560C878D-68B9-4212-BCBD-0E32A1D45759/Derivates/e422b244-1f5e-43d7-80c5-306c682fd221.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pork belly, with skin, cut in strips (3 cm width)
- 700 g water
- 2 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp first draw soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 4 stalks spring onions, white part only, cut in 5 cm length
- 20 g garlic cloves
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 150 g shallots
- 20 g lump sugar
- 60 g Chinese rose essence wine (mei gui lu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2849 kJ / 681 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3小时 40 分钟
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min