Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pork belly, with skin, cut in strips (3 cm width)
- 700 g water
- 2 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp first draw soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 4 stalks spring onions, white part only, cut in 5 cm length
- 20 g garlic cloves
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 150 g shallots
- 20 g lump sugar
- 60 g Chinese rose essence wine (mei gui lu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2849 kJ / 681 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised pork belly
55min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Rice Wine Chicken
30min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Spring onion pork ribs
1h
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min