Apparaten en Accessoires
Mushroom Meat Sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 50min
5 jars
Ingrediënten
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
2018 mg
Eiwitten
41 g
Calorieën
1477 kJ /
353 kcal
Vetten
50 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
40 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Sesame Crème
10 Min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Tomato-egg soup
20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min