Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g chicken breast fillets, skinless, cut into pieces (4-5 cm)
- 10 g light soy sauce
- 1 - 2 tsp sesame oil, toasted, adjust to taste
- 200 g rice, rinsed and drained
- 1600 g water
- 2 century eggs, washed (see tips)
- 2 salted duck eggs, cooked, shell removed and cut into cubes
-
2
tsp chicken stock paste (see tips)
of 2 tsp chicken stock powder - 2 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- 10 g fresh ginger root, finely shredded
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped, to garnish
- 2 spring onions, finely chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 973 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Shallot Oil
25min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min