Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole chicken legs, deboned
- 10 g light soy sauce
- ¼ tsp white pepper powder
- 3 eggs (shell removed)
- 1260 g water
- 2 tsp salt
- 50 g fresh ginger, peeled
- 10 g garlic cloves, peeled
- 30 g cooking oil
- 300 g rice, washed
-
1
chicken stock cube
of 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought - 2 pandan leaves
- 50 g yellow onions
- 70 g potatoes, cut in cubes
- 70 g tomatoes, cut in wedges
- 120 g carrots, cut in cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1488 mg
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Nasi Lemak
45 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Nasi Lemak
45 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Char Kway Teow
15 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Macaroni ABC Soup
55 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min