
Apparaten en Accessoires
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
3 portions
Ingrediënten
-
cooking oil40 g
-
large prawns unpeeled, deveined (see tip)250 g
-
garlic clove1
-
shallots30 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
bird's eye chilli1
-
dried shrimp soaked to soften10 g
-
fresh lemongrass (optioneel) white part only, bruised1 stalk
-
curry powder1 tbsp
-
curry leaves1 stalk
-
light soy sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
230 kcal /
962 kJ
Eiwitten
18 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
9 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2 g
Natrium
395 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

High Temp. Asian Cooking
12 recepten
Internationaal
Internationaal