Apparaten en Accessoires
Char Kway Teow
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
dark soy sauce10 g
-
light soy sauce20 g
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
mushroom seasoning powder½ tsp
-
kway teow (flat rice noodles)500 g
-
fresh mung bean sprouts (taugeh)100 g
-
garlic cloves20 g
-
shallots20 g
-
cooking oil20 g
-
dried chilli paste (cili boh)2 tsp
-
whole prawns cleaned and shell removed200 g
-
fresh chives cut in 3 cm length20 g
-
egg lightly beaten1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
16 g
Calorieën
1280 kJ /
306 kcal
Vetten
7 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
46 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian All-in-One
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Mee Goreng Mamak
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Sambal Belacan
10min
Fried Beehoon
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Sambal Petai Prawns
20min
Nasi Lemak
45min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Nasi Lemak
45min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Chicken Porridge
35min