Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g sweet corn kernels
- 50 g raw cane sugar
- 50 g palm sugar (gula Melaka)
- 200 g coconut cream
- 300 g water
- 1 tbsp small sagos
- ¼ tsp salt
- 2 pandan leaves, tied into knots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 936 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 280 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Coconut Jelly
3 Std. 15 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min