Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g water
- 50 g onions, cut in wedges
- 120 g tomatoes, cut in wedges
- 30 g dried anchovies (ikan bilis), rinsed
- 250 g whole chicken leg (approx. 1 whole chicken leg), with skin, boneless, cut in cubes (1 cm)
- 150 g potatoes, cut in cubes (1 cm)
- 50 g carrots, cut in cubes (1 cm)
- 150 g macaroni
- 2 tsp chicken stock powder, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 883 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Char Kway Teow
15 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Crispy Ikan Bilis
40 dk