Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g garlic cloves
- 20 g shallots
- 50 g olive oil
- 200 g cabbage, cut in 5 cm length
- 50 g carrots, cut in strips (5 cm)
-
150
g Asian fish cake, cut in thin slices
of 150 g chicken breast fillet, skinless, cut in thin slices - 400 g cellophane noodles (mee hoon/rice vermicelli)
- 500 g water
- 50 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce (optioneel)
- 1 tsp ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir fried broccoli with carrot
15min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Chicken porridge with century egg
30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Char Kway Teow
15min
Oil-free honey chicken wings
50min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Chicken Porridge
1h 10min
Braised Yee Mee
30min
Nasi Lemak
45min
Crispy Ikan Bilis
40min