Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g garlic cloves
- 20 g shallots
- 50 g olive oil
- 200 g cabbage, cut in 5 cm length
- 50 g carrots, cut in strips (5 cm)
-
150
g Asian fish cake, cut in thin slices
of 150 g chicken breast fillet, skinless, cut in thin slices - 400 g cellophane noodles (mee hoon/rice vermicelli)
- 500 g water
- 50 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce (optioneel)
- 1 tsp ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30p
Sambal Petai Prawns
20p
Nasi Lemak
45p
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25p
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20p
Char Kway Teow
15 dk
Braised Yee Mee
30p
Macaroni ABC Soup
55min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 dk