Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 30 g cooking oil
- 30 g dried shrimp, rinsed
- 150 g pork belly, skinless, cut in pieces
- 200 g yam (taro roots), peeled and cut in cubes (2 cm x 2 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp white pepper powder
- 300 g Basmati rice, rinsed
- 800 g water
- 50 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder (optioneel)
- 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2549 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1275 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Sesame Crème
10 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min