Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2200 g water
- 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
- 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, cut in slices
- 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
- 1 salted plum in brine, pitted
- 80 g yellow onions, cut in wedges
- 3 fresh ginger slices
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 419 mg
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30min
Rice Wine Chicken
30min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min