![Bitter Gourd Salted Vege Soup Bitter Gourd Salted Vege Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1089d32e-7b3f-40bf-9c7f-1b1f65adbd88/Derivates/95cb42f8-e9ad-4e58-9d23-e3adb8fd99be.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2200 g water
- 400 g pork neck bones, cut in pieces (4 cm)
- 250 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, cut in slices
- 250 g bitter gourd, cut in strips (1 cm), core removed
- 1 salted plum in brine, pitted
- 80 g yellow onions, cut in wedges
- 3 fresh ginger slices
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 419 mg
Alternatieve recepten
Yam Rice
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Tomato-egg soup
20 Min