Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, cut in slices
- 350 g fresh tomatoes, cut in quarters
- 12 dried chillies, deseeded
- 10 g dried tamarind pieces (asam keping)
- 30 g cooking oil
- 750 g Chinese mustard greens (head mustard), trimmed
- 400 g water
- 20 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 10 g sugar
- 400 g roasted pork, cut in cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 703 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 660 mg
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30min
Rice Wine Chicken
30min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Salted Chicken
5h 10 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min