Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, cut in slices
- 350 g fresh tomatoes, cut in quarters
- 12 dried chillies, deseeded
- 10 g dried tamarind pieces (asam keping)
- 30 g cooking oil
- 750 g Chinese mustard greens (head mustard), trimmed
- 400 g water
- 20 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 10 g sugar
- 400 g roasted pork, cut in cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 703 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 660 mg
Alternatieve recepten
Tomato-egg soup
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Yam Rice
45 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min