![Chai Buey Chai Buey](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/444c5fab-5ebf-414a-b592-a17e29e343ce/Derivates/d851f083-ad93-4f05-bc61-9e753c4cfdba.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, cut in slices
- 350 g fresh tomatoes, cut in quarters
- 12 dried chillies, deseeded
- 10 g dried tamarind pieces (asam keping)
- 30 g cooking oil
- 750 g Chinese mustard greens (head mustard), trimmed
- 400 g water
- 20 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 10 g sugar
- 400 g roasted pork, cut in cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 703 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 660 mg
Alternatieve recepten
Yam Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Mapo tofu
15 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min