![Steamed Chicken with Dang Gui Steamed Chicken with Dang Gui](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/872C01BD-B012-4D0F-A24F-81A855B2141C/Derivates/2DFA3FB1-0150-4A0C-9761-BBBC091801D9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 - 50 g fresh ginger, cut into thin slices
- 500 g chicken, with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 2 tsp wolfberries (goji), rinsed
- 5 slices dang gui (Chinese angelica root)
- ¼ tsp sesame oil, dark (roasted)
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 10 Chinese red dates, pitted
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1423 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 мин.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Sweet and sour pork ribs
40 мин.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
White Radish Pork Rib Soup
3ч.
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Rice Wine Chicken
30 min