Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g medium-sized prawns, deveined and patted dry with paper towels
- 350 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 3 cm fresh ginger, cut in thin strips
- 150 g water
- 10 g black rice vinegar (optioneel)
- 10 Chinese red dates, rinsed and pitted
- 10 g dang gui (Chinese angelica root), cut in slices
- 1 tbsp wolfberries (goji), soaked to soften
- 2 tsp chicken stock powder
- 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 878 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 1982 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chai Buey
1h 45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1sa 30 dk
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min