Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g dried shiitake mushrooms, rinsed
- 60 g dried bean curd sticks, rinsed
- 500 g pork spare ribs, cut in pieces (4 cm)
- 1800 g water, plus some extra for soaking mushrooms
- 30 g Chinese red dates, pitted, rinsed
- 20 g dried longans, rinsed (optioneel)
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 642 mg
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min