Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g dried shiitake mushrooms, rinsed
- 60 g dried bean curd sticks, rinsed
- 500 g pork spare ribs, cut in pieces (4 cm)
- 1800 g water, plus some extra for soaking mushrooms
- 30 g Chinese red dates, pitted, rinsed
- 20 g dried longans, rinsed (optioneel)
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 642 mg
Alternatieve recepten
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Salted Fish Pork Belly
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min