Apparaten en Accessoires
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
6 portions
Ingrediënten
-
yam (taro roots) peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
cooking oil30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
1167 kJ /
279 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
56 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sesame Crème
10min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Hakka Yam Abacus
20min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1u. 10min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Rice Wine Chicken
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Yam Rice
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min