Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 80 g gingko nuts, peeled and rinsed
- 600 g yam (taro roots), peeled and cut in chunks
- 80 - 130 g sugar, adjust to taste
- 30 g cooking oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Sesame Crème
10 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Yam Rice
45 Min