Apparaten en Accessoires
Chwee Kuih (steamed rice cake)
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 5min
20 portion
Ingrediënten
-
preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed200 g
-
garlic cloves40 g
-
vegetable oil100 g
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
-
sugar10 g
-
oil for greasing
-
white rice flour250 g
-
tapioca starch30 g
-
water1850 g
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
454 kJ /
109 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Favourites
28 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Steamed Tapioca Kuih
50min
Sesame Crème
10min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1u. 10min
Yam Rice
45min
Dried Shrimp Sambal
55min
Wholemeal Mantou
1u.
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Chai Buey
1u. 45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Rice Wine Chicken
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Homemade Soy Milk
35min