![Chwee Kuih (steamed rice cake) Chwee Kuih (steamed rice cake)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AFBAF296-802B-4D92-A3D1-B5117BC598A3/Derivates/f9207726-3716-44c7-98a6-185bdafe0172.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed
- 40 g garlic cloves
- 100 g vegetable oil
- 2 tsp sesame oil, toasted
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 10 g sugar
- oil, for greasing
- 250 g white rice flour
- 30 g tapioca starch
- 1850 g water
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 454 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Pineapple Tarts
1h 30min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min