Apparaten en Accessoires
Authentic Meat Floss
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 40min
1 jar
Ingrediënten
-
pork loin cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking oil10 g
-
light soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
water150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Eiwitten
67 g
Calorieën
3051 kJ /
730 kcal
Vetten
26 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
48 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese New Year Festive Flavours
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Hakka Yam Abacus
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Yam Rice
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1u. 50min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Braised pork belly
55min