Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork loin, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cooking oil
- 40 g light soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 150 g water
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 3051 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 67 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55min
Sesame Crème
10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Braised pork belly
55min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Yam Rice
45 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min