Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork loin, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cooking oil
- 40 g light soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 150 g water
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 3051 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 67 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Homemade Pandan Kaya
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sesame Crème
10 min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Homemade Soy Milk
35 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Yam Rice
45min