Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g taro (yam), peeled and cut in chunks
- 400 g water
- 80 g gingko nuts, peeled and rinsed (see tips)
- 80 - 130 g sugar, adjust to taste
- 30 g vegetable oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15 dk
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Braised pork belly
55 Min
Hakka Yam Abacus
20 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Yam Rice
45 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min