Apparaten en Accessoires
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
6 portion
Ingrediënten
-
taro (yam), peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed (see tips)80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
vegetable oil30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
1167 kJ /
279 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
56 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Favourites
28 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Sesame Crème
10 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Yam Rice
45 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Braised pork belly
55 Min