![Teochew Yam paste with gingko (Onee) Teochew Yam paste with gingko (Onee)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D93BDCEE-A913-4230-B64C-CC496E7A96AA/Derivates/FF9D15E3-D871-4265-85E9-816E398B393A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g taro (yam), peeled and cut in chunks
- 400 g water
- 80 g gingko nuts, peeled and rinsed (see tips)
- 80 - 130 g sugar, adjust to taste
- 30 g vegetable oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Braised pork belly
55 Min
Hakka Yam Abacus
20min
Rice Wine Chicken
30min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Yam Rice
45 Min
Sesame Crème
10 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.