Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g taro (yam), peeled and cut in chunks
- 400 g water
- 80 g gingko nuts, peeled and rinsed (see tips)
- 80 - 130 g sugar, adjust to taste
- 30 g vegetable oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55 min
Salted Fish Pork Belly
30 λεπτ.
Sesame Crème
10 λεπτ.
Hakka Yam Abacus
20 λεπτ.
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 λεπτ.
Pork Ball Soup With Cabbage
25 λεπτ.
Yam Rice
45min