Apparaten en Accessoires
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
water1500 g
-
pearled barley rinsed100 g
-
bean curd sheets (soft type)60 g
-
pandan leaves tied into knots4
-
gingko nuts180 g
-
lump sugar130 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
105.7 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
884.2 kJ /
211.3 kcal
Vetten
1.4 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
46.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
In Homemade We Trust
43 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10u. 25min
Singapore Chilli Crab
50min
Stir Fried Potato Shreds
20min
Hand Ripped Cabbage
20min
Ayam Pongteh
30min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1u.
Nourishing Snow Pear Dessert
Geen beoordelingen
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1u. 15min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Sambal Kangkung
10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min