Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
- 2 - 3 pinches salt
- 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
- 1700 g water
- 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
- 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
- 2 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 12 g wolfberries (goji)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 883 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 119 mg
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30 λεπτ.
Sesame Crème
10 λεπτ.
Nyonya Fish Maw Soup
1ωρ. 10 λεπτ.
Mock Fin Soup
35min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Long Bean Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 λεπτ.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 λεπτ.