Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
- 2 - 3 pinches salt
- 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
- 1700 g water
- 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
- 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
- 2 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 12 g wolfberries (goji)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 883 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 119 mg
Alternatieve recepten
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Hakka Yam Abacus
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Salted Chicken
5h 10min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Yam Rice
45 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min