Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 300 g roasted pork, cut in 1 cm strips
- 5 sprigs leek, cut in 3 cm strips
- 2 tsp light soy sauce
- 20 g water
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 106 mg
Alternatieve recepten
White Radish Pork Rib Soup
3h
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min