Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh ginger root, thinly sliced
- 500 g pork belly, skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)
- 50 g rock sugar
- 25 g light soy sauce
- 25 g dark soy sauce
- 50 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3179 kJ / 760 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 63 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Spring onion pork ribs
1sa
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min