![Braised pork belly Braised pork belly](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B5BDB053-AA92-453D-8A46-9DD088A735F3/Derivates/c28d5f8b-8043-45df-96e8-4911b2e98bcb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh ginger root, thinly sliced
- 500 g pork belly, skinless, cut into pieces (3 cm x 3 cm)
- 50 g rock sugar
- 25 g light soy sauce
- 25 g dark soy sauce
- 50 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3179 kJ / 760 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 63 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3u. 10min
Sweet and sour pork ribs
40min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Taiwanese three cup chicken
20min