Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g minced meat (chicken or pork)
- 3 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp cornflour (starch)
- 1 pinch white pepper powder
- 1 garlic clove
- 30 g yellow onion
- 1 tbsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 150 g brown rice, rinsed
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1186 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 239 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Rice Congee
4h 5min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Cantonese Steamed Fish
40 min
All-in-one chicken congee
35 min