Compatibele versies
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dang gui chicken
- 500 g boneless chicken leg (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips
- 10 g dried black fungus, soaked to soften
- 30 g fresh ginger slices
- 2 garlic cloves, cut in slices
- 1 tbsp goji berries
- 5 jujube red dates, pitted, cut in halves
- 2 slices dang gui (Chinese angelica root) (optioneel)
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, roasted
-
1
tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
of 1 tbsp mirin
Steamed egg
- 220 g water
- 150 g eggs (approx. 3 eggs)
- ½ tsp salt
Steamed rice
- 200 g rice, rinsed
- 950 - 1000 g water
- 1 tsp light soy sauce, to drizzle
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 739 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tomato-egg soup
20 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Hand Ripped Cabbage
20 min