Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed cod fish
- 1 cod fillets (approx. 200 g)
- 10 g fresh ginger, cut in thin slices
- 2 sprigs spring onions, cut in 4 cm pieces
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp glutinous rice wine (optioneel)
Rice and kai lan
- 1070 g water
- 300 g white Jasmine rice, rinsed
- 30 g multigrain rice, rinsed
- 200 g baby kai lan, rinsed
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tsp toasted sesame oil
- ½ tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optioneel)
- ½ tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 3 tbsp hot water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4140 kJ / 989 kcal
- Eiwitten
- 73 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1042 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Cantonese Steamed Fish
40min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Stir Fried Whole Fish
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min
All-in-one chicken congee
35 Min