Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g fish bones, threadfin, cut in pieces (4 cm)
- 2 tbsp cooking oil, to grease
- 10 g old ginger slices
- 30 g jujube red dates, pitted
- 15 g wolfberries (goji)
- 25 g soybeans
- 400 g green papaya flesh, cut in chunks (4 cm)
- 1300 g water
- 10 g small dried scallops (optioneel)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 436 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Chicken porridge with century egg
30min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Summer seafood soup
45min
Teochew Seafood Porridge
45min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15 min
Chicken Porridge
1h 10min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Lemon Chicken
25 min