Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 garlic cloves
- 120 g shallots
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 40 g cooking oil
- 200 g pork belly, skinless, cut in thin slices
- 20 g dried shrimp, soaked to soften, drained
- 200 g pickled olive vegetables (gan lan cai), oil drained
- 20 g chicken stock powder
- 600 g water
- 50 g carrots, cut in cubes
- 350 g parboiled basmati rice, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1013 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Hakka Yam Abacus
20min
Long Bean Rice
1 Std. 10 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Mustard Green Rice
35min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45min