Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 garlic cloves
- 120 g shallots
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 40 g cooking oil
- 200 g pork belly, skinless, cut in thin slices
- 20 g dried shrimp, soaked to soften, drained
- 200 g pickled olive vegetables (gan lan cai), oil drained
- 20 g chicken stock powder
- 600 g water
- 50 g carrots, cut in cubes
- 350 g parboiled basmati rice, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1013 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Belly Cabbage Rice
45 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Mustard Green Rice
35 min
Yam Rice
45 dk
Long Bean Rice
1h 10 min.
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min.
Salted Fish Pork Belly
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min