Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger, cut in slices
- 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots, cut in thin slices
- 3 Chinese red dates, pitted
- 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs, cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
of 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet, soaked to soften
of 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (optioneel)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1271 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 872 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15min
Tomato-egg soup
20 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Yam Rice
45 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min