Buddha's Delight
TM6 TM5

Buddha's Delight

4.9 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
  • 4 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp cornflour (starch)
  • 30 g cooking oil
  • 1 cm fresh ginger, cut in slices
  • 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
  • 120 g carrots, cut in thin slices
  • 3 Chinese red dates, pitted
  • 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
  • 20 tofu puffs, cut in halves
  • 1 tbsp oyster sauce
    of 1 tbsp abalone sauce
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
  • 50 g sweet peas
  • 50 g dried bean curd sheet, soaked to soften
    of 100 g wet bean curd sheets (dau ken)
  • 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (optioneel)
  • 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1271 kJ / 316 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
31 g
Vetten
16 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
6 g
Natrium
872 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten