Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed
- 1 tbsp fresh ginger juice
- 1 pinch salt
- 45 g glutinous rice wine (huangjiu)
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1 tsp wolfberries (goji)
- 1200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1607 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 247 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tomato-egg soup
20p
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45p
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Mock Fin Soup
35p
Steamed Papaya Milk
50 Min
Braised Rice Wine Fish
20p
Prawns and Cuttlefish with Celery
30p
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40p
Teochew Seafood Porridge
45p
Homemade Fish Ball Soup
2j
Cantonese Steamed Fish
40p