Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed
- 1 tbsp fresh ginger juice
- 1 pinch salt
- 45 g glutinous rice wine (huangjiu)
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1 tsp wolfberries (goji)
- 1200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1607 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 247 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice Wine Chicken
30 Min
Ginger Pork
25 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Lemon Chicken
25 Min