Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 - 2000 g kampung chicken (1 whole kampung chicken)
- 1 tbsp rice wine
- 1 tbsp salt, plus ¼ tsp for sauce
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 1500 g water
- 20 g garlic cloves, plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
- 20 g shallots
- 20 g cooking oil
- 70 g fresh chives, chopped
- 30 g spring onions, chopped
- 10 g fresh coriander, chopped
- 45 g light soy sauce
- 1 tsp toasted sesame oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2598 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1821 mg
Alternatieve recepten
Ginger sesame oil chicken
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Cantonese Steamed Fish
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min.
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Yam Rice
45min
Lemon Chicken
25min