Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 - 2000 g kampung chicken (1 whole kampung chicken)
- 1 tbsp rice wine
- 1 tbsp salt, plus ¼ tsp for sauce
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 1500 g water
- 20 g garlic cloves, plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
- 20 g shallots
- 20 g cooking oil
- 70 g fresh chives, chopped
- 30 g spring onions, chopped
- 10 g fresh coriander, chopped
- 45 g light soy sauce
- 1 tsp toasted sesame oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2598 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1821 mg
Alternatieve recepten
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Yam Rice
45 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min