![Steamed Chicken With Herbal Liqueur Steamed Chicken With Herbal Liqueur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b8435b399a2c9b866d6ea4874e45354b/Derivates/9dc061b8b0fc7fe6c3be5d985c5c8996bdb30351.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g kampung chicken (free-range chicken), skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
- 120 g hot water
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1600 g water
- 100 g herbal liqueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1681 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 177 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40p
Ginger Tea Paste
35 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Shacha Sauce
1 Std. 10 Min
Mock Fin Soup
35 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Lemonade
5 min
Bananas with spiced caramel sauce
1 Std. 50 Min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Cooking White Rice
25 Min