Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g kampung chicken (free-range chicken), skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
- 120 g hot water
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1600 g water
- 100 g herbal liqueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1681 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 177 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Steamed Fish
30min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Soy Sauce Chicken
45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min