Apparaten en Accessoires
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Voorbereiding 5min
Totaal 2u.
2 portions
Ingrediënten
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
177 mg
Eiwitten
41 g
Calorieën
1681 kJ /
402 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
26 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nourishing Confinement Food
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Long Bean Rice
1 Std. 10 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Mapo Tofu
35 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Yam Rice
45 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min