Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried shiitake mushrooms, soaked to soften
- 10 garlic cloves
- 150 g shallots
- 5 fresh red chillies, deseeded
- 1000 g pork belly, skinless, cut into thin slices (0.5 cm)
- 80 g fermented soybean paste
- 20 g fish sauce
- 30 g oyster sauce
- 30 g dark soy sauce
- 20 g light soy sauce
- 30 g brown sugar
- 20 g mushroom seasoning powder
- 30 g cooking oil
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 2018 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger chicken wings
40min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Shiitake mushroom sauce
45min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min