Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried shiitake mushrooms, soaked to soften
- 10 garlic cloves
- 150 g shallots
- 5 fresh red chillies, deseeded
- 1000 g pork belly, skinless, cut into thin slices (0.5 cm)
- 80 g fermented soybean paste
- 20 g fish sauce
- 30 g oyster sauce
- 30 g dark soy sauce
- 20 g light soy sauce
- 30 g brown sugar
- 20 g mushroom seasoning powder
- 30 g cooking oil
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 2018 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir fried broccoli with carrot
15min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Salted Chicken
5h 10min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 Std. 30 Min
Mashed Potatoes
30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk
Soy Sauce Chicken
45 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1u. 25min