Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 chicken carcass (200 g), fat removed, cut in pieces (4 cm)
- 250 g chicken feet, nails trimmed off
- 2600 g water
- 1 slice fresh ginger
- 1 sprig spring onion
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 301 kJ / 72 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2012 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15 min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Mock Fin Soup
35 Min
Fresh Prawn Paste
1h 20 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min